SOFA vas vodi na BESPLATAN KAMP!

Sportsko udruženje SOFA Vas obaveštava da ove godine po prvi put organizuje kamp na Borskom jezeru. Kamp će se održati od 27. do 29. septembra. Učešće na kampu je u potpunosti besplatno kao i prevoz, smeštaj i hrana. Na kamp se mogu prijaviti mladi iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca i Niša.

Prijave za kamp traju od 16.09. do 20.09. u ponoć. Sportovi za koje se učesnici mogu prijaviti su odbojka, basket i stoni tenis. Sve što je potrebno je da učesnici imaju svoje ID brojeve (mogu se besplatno registrovati na sajtu www.sofa.rs i tim putem dobiju svoj ID broj) i da jedan učesnik/ca prijavi svoju ekipu za odbojku ili basket, dok je za stoni tenis prijavljivanje pojedinačno.

Detaljnije informacije o kampu kao i link za prijavu nalaze se na sajtu sofa.rs i društvenim mrežama Instagramu, Facebook-u i Twitter-u.

Takođe pored kampa, SOFA organizuje redovne aktivnosti tokom čitave godine, na Zavoduza sport i medicinu sporta i na SC ,,11. April’’. Pored Beograda njihovi članovi/ce mogu da se bave besplatno sportom i fizičkim aktivnostima i Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here