Šta mislite o našem radu?

U želji da unapredimo naš Portal, od velike pomoći bi nam bilo da nam iskreno napišete koliko ste zadovoljni našim dosadašnjim radom. S obzirom na broj svih vas koji nas pratite, jasno je da vas interesuju naši tekstovi, konkursi ili možda poslovi i prakse, te stoga mislimo da je pravo vreme da se oglasite, zato što sve što radimo radimo zbog nas, mladih, i vaše mišljenje nam je vrlo bitno za naše buduće poduhvate.

cover bez logoaAko ste se prijavili za neki od konkursa, iskusili draži volonterskog putovanja, saznali nove stvari ili se zaposlili, želeli bismo da vaše utiske podelite sa nama. Predložite nam šta biste želeli da čitate, koji sadržaji nam po vašem mišljenju nedostaju, šta možda izbaciti… Šta je to što nam po vašem mišljenju nedostaje, šta bi ste promenili? Otvoreni smo za sve vaše kritike, pohvale i sugestije jer zbog toga radimo sve ovo i cilj nam je da budemo sve bolji. Unapred vam hvala.

[form form-7]

ŽELITE NOVE SADRŽAJE NA PORTALU

POMOZITE NAM

Verujemo da znate da smo pokrenuliINED zonu,  to je naš novi projekat od kojeg možete očekivati mnogo interesantih edukativnih video i tekstualnih sadržaja. Kako bi uspešno realizovali projekat, konkurisali smo za podršku preko programa Superste.net i potrebna nam je vaša pomoć u glasanju.

Posetite link ispod, ulogujte se preko Twitter-a ili Facebook-a i kliknite PODRŽI. Toliko je lako! 🙂

http://www.superste.net/project/portal-mladi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here