Želiš da studiraš u inostranstvu? Dođi i informiši se o svemu!

  Ekipa sajta Portal Mladi je pripremila još jedan zanimljiv događaj koji će, ovog puta, biti najzanimljiviji onima čije ambicije prelaze granice naše države.u inostranstvu

  Ukoliko Vas zanima studiranje u inostranstvu, prijavite se na istoimenu radionicu koja će se održati 22.decembra na Fakultetu organizacionih nauka, sa početkom u 18h. Sigurni smo da većinu vas ova tema podstiče na razmišljanje, a kao posledica toga javlja se čitav niz pitanja koja počinju sa kako, gde i zašto.

  I ovom prilikom ugostićemo one koji su najkompetentniji u svojoj oblasti. Na sva vaša pitanja odgovaraće  stručni predavači iz Erasmusa, a neki od njih preneće Vam svoja konkretna iskustva sa studija u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Nemačkoj i Španiji, jer ste baš te zemlje Vi izabrali kao najprivlačnije u anketi koju smo sproveli.  Ne propustite priliku da saznate sve što vas zanima o studiranju u ovim evropskim zemljama!

  Prijave su besplatne, a broj mesta ograničen. Prijave moguće na samo preko ONLINE FORMULARA

  Obezbedite svoje mesto na vreme!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here