Summerpreneurship: preduzetništvo u petoj brzini

Dakle, pravite prototip, testirate svoj proizvod ili uslugu i gledate kako prolazi na tržištu.
Ima li kupaca? Da li je prodaja u skladu sa planovima/projekcijama koje ste imali? Ko su vam mušterije? U kakvim izazovima im je vaš proizvod/usluga od pomoći? Kako komunicirate sa njima? Koji su vaši sledeći koraci? Da li vi i vaš tim posedujete sve kompentence koje su vam neophodne da razvijate dalje vaš biznis?

Kojoj god industriji da pripada vaša inovacija, proizvod ili usluga, svaki preduzetnik/ca ili biznis praktikant/inja mora da razume svoje mušterije i svoje tržište i, sa tim na umu, nađe put do održivih prihoda.

Sa ciljem da vam pomognemo da prevaziđete ove i druge izazove napravili smo praktični, jednonedeljin kurs pod nazivom “Summerpreneurship” u Impact Hub Beogradu. “Summerpreneurship” se bazira na SpringU acceleration programu kao in a Core-Competence kurikulumu razvijenog od strane Paul Bell-a, međunardonog biznis trenera, u saradnji sa Pavlom Krivokućom iz Impact Hub Beograda – preduzetnikom, trenerom i direktorom operacija.

Summerpreneurship

Šta vam pruža program ‘’Summerpreneurship’’? 

 • Okvir u kojem vaše ideje mogu da se prenese na sledeći nivo u ubrzanom vremenskom okviru, uz grupu posvećenih i motivisanih preduzetnika.
 • Posvećeni treneri i mentori sa praktičnim iskustvom, iz Srbije i inostranstva
 • Vođenje kroz rane faze finansijskog ekosistema kako bi se utvrdili kakav kapital i kakva podrška vam je adekvatna i dostupna.
 • Dostupnost globalne Impact Hub mreže.
 • Jasno konstruisani koraci i resursi koji mogu da vam pomognu u kontinuiranom razvoju vaše kompanije mimo našeg programa.

Struktura programa

Impact Hub Beograd je razvio partnerstvo sa SpringU  kako bi kreirao program podrške preduzetničkom putu, i to sve od validacije ideje preko validacije proizvoda do zauzimanja većeg tržišnog udela. Summerpreneurship kurs Impact Hub Beograda je fizički i online kurs osmišljen da ideju u ranoj fazi osposobi do nivoa rastućeg biznisa uz pomoć Impact Hub-ovog i SpringU tima međunardonih i lokalnih mentora.

Sam kurs je baziran na Lean i Culture kanvasu koristeći metodologiju “obrnute učionice” gde se polazi od individualne potrebe. Vođen od strane iskusnih preduzetnika sam kurikulum kursa obuhvata sledeće:

 • Postavljanje cilja i Definisanje problema
 • Biznis model kanvas
 • Lean metodologije (MVP, Testiranje, Pivotiranje)
 • Istraživanje odlika kupca
 • Startap prodaja i pričanje priče
 • Lean Marketing
 • Uspostavljanje operacija i plana pokretanja
 • Finansiske alate i prognoze

Ko smo mi

Kao deo globalne mreže, Impact Hub Beograd podržava preduzetnike ‘’impacta’’ u naporu da se razvijaju i napreduju sa svojim preduzećima, time postavljajući nove temelje za budućnost u načinu poslovanja. Impact Hub to radi: kroz svoj co-working prostor; kao pogon i ubrzanje za biznis ideje; pojedinačno kreirana usluga; organizovanje događaja i povezivanje preduzetnika na lokalnom i globalnom nivou sa različitim resursima.

Naš tim je eklektičan, internacionalan, trans-generacijski i posvećen unapređivanju preduzetničke prakse zasnovne na radu koji je fer i pošten.

Mi smo inovatori, eksperti u sektoru, facilitatori i lifestyle preduzetnici sa iskustvom stečenim na tržištu i marketingu, sa iskustvom u razvijanju proizvoda, agitovanju lean biznisa i negovanju ključnih kompetenci. Mi posedujemo viralnu energiju koju ulažemo u sve svoje poduhvate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here