Tražite posao? Pravac na sajam zapošljavanja 22. aprila

Ako ste nezaposleni ili želite da postojeće radno mesto zamenite boljim, prolećni sajam zapošljavanjaLINK2job  je pravo mesto za vas.

Sajam LINK2job će se održati u petak, 22. aprila, od 10 do 18h u banket sali hotela Jugoslavija na Novom Beogradu.

Baner_za_sajam_300x300

Kvalitetan i svima dostupan sadržaj

Svi koji posete sajam dobiće besplatan kurs engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru, i uživaće u brojnim drugim besplatnim sadržajima koji će im omogućiti da unaprede svoje veštine, obogate svoj CV i tako lakše i brže dođu do željenog posla. Besplatni kurs možete izabrati i rezervisati na sledećem linku, a na samom sajmu potvrditi rezervaciju poklon ­kursa. Posetioci sajma imaće priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama koje će na sajmu tražiti nove kadrove, a među poslodavcima tu su Comtrade, P3 Communications, Delhaize Serbia, Zepter, Trizma, Wiener Stadtische, Metro, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija, i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Bogat program za nove veštine

Pored mogućnosti direktnog predstavljanja poznatim i uspešnim kompanijama, posetioci će moći da besplatno izrade profesionalne fotografije za CV koje će praviti eksperti za obradu fotografije. Oni koje posete Job Box kutak naučiće trikove o tome kako da se najbolje predstave na intervjuu za posao, a igrom u Social Network Corneru imaće priliku da osvoje vredne nagrade. Na brojnim predavanjima otkrićete kako možete da pronađete posao preko LinkedIna, započnete freelance karijeru i zarađujete od kuće i steknete još brojna nova saznanja koja će vam pomoći da status nezaposlenog zamenite poslom iz snova.

Podrška u izgradnji karijere

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karijere koji su podržali Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje. Centar za razvoj karijere podstiče unapređenje karijere kroz brojne stručne seminare, radionice i druge aktivnosti u vezi sa poslovanjem i obogaćivanjem veština. Cilj Centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika. Da podsetimo, sajam zapošljavanja LINK2job održaće se u banket sali hotela Jugoslavija 22. aprila od 10 do 18h. Ulaz je besplatan, a svi zainteresovani mogu se prijaviti na sledećem linku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here