U susret 4. VIBE festivala – promotivna žurka VIBEindustry u Kragujevcu

Kragujevac, daleko čuven kao industrijski grad dobio je još jedan ogranak industrije. U susret četvrtom izdanju VIBEfestivalau Kragujevcu, pokrenut je koncept promotivnih žurki festivala pod nazivom VIBEindustry. Ovogodišnji VIBEindustry odražaće se 28. maja u Čarunici, napuštenoj industrijskoj hali u Kragujevcu koja se ambijentalno potpuno uklapa u koncept događaja i posetiocima pruža potpuno jedinstven doživljaj.
VIBE festival
VIBEindustry je kao i VIBE Festival tematski osmišljen dogadjaj i predstavlja najveću industriju muzike, ljubavi i prijateljstva, a svi posetioci direktno učestvuju u njenom razvoju.
VIBE Festival je tematski festival elektronske muzike i održava se u napuštenom inudstrijskom kompelsku Knežev arsenal u Kragujevcu. Knežev arsenal je jedinstven industrijski i arhitektonski kompleks koji se sastoji od fabričkih zgrada i radionica sa kraja XIX i početka XX veka, što dodatno pojačava energiju i doprinosi jedinstvenosti festivala. 
Vi2016p
Festival, uz kvalitetan muzički program, karakteriše tematska scenografija napravljena samo za potrebe festivala. Ovogodišnje izdanje VIBE festivala zakazano je za 2. i 3. septembar i po prvi put festival će biti održan na 3 bine na kojim će program obuhvatati od EDM pravaca do techno zvuka. Organizatori najavljuju najjači lineup do sad, a uskoro će biti objavljena i prva imena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here