Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST vas poziva na akademski seminar ,,Under pressure”

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada, od 21. do 29. maja 2016. godine, organizuje 10. po redu međunarodni akademski seminar na temu energetska efikasnost pneumatskih sistema. Projekat je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu, kao i grad Novi Sad i Srbiju.

Akademski seminar se organizuje u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. Predavanja će izvoditi tim profesora sa Fakulteta tehničkih nauka, na čelu sa profesorom dr Šešlija Draganom. Sva predavanja će se odvijati na engleskom jeziku. Učesnici će imati priliku da kroz niz interaktivnih predavanja i kroz posete kompanijama koje se bave pneumatikom, dobiju određena, kako teorijska, tako i praktična znanja iz date oblasti.

BEST_Novi_Sad_logo
Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST

Cilj ovog projekta je sticanja novog znanja, razmene iskustava sa inostranim kolegama, podsticanje timskog rada, unapređenje našeg obrazovnog sistema, upoznavanje učesnika sa našom kuturom, običajima, lepotama naše zemlje i Novog Sada.

Devetodnevni događaj pod nazivom ,,Under Pressure” je internacionalnog karaktera gde će učestvovati 22 strana studenta sa 19 evropskih univerziteta, kao i 5 studenata Univerziteta u Novom Sadu. Nakon odslušanog seminara i polaganja ispita učesnici stiču sertifikat odobren od Univerziteta u Novom Sadu.

U toku su prijave za domaće učesnike, prijava je otvorena do15.05.2016. Domaći učesnici ne plaćaju participaciju. Formular za prijavu za seminar kao i više informacija možete naći na internet sajtu akademskog seminara: http://bestns.org.rs/course2016/ ili stranici organizacije http://bestns.org.rs/, a za dodatne informacije i pitanja kontaktirajte nas putem e-mail adrese: [email protected] ili putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here