Unija srednjoškolaca Srbije – 2000 srednjoškolaca radiće u Srbiji

Čime se baviti i koji životni put odabrati? Tokom srednje škole svako od nas menja svoja opredeljenja, samo zato što nismo svesni koji poslovi sve postoje i gde se možemo pronaći.

Cilj je oprobati se u zanimanju koje nas interesuje i izabrati buduću profesiju, stoga je nacionalni projekat “Srednjoškolci za srednjoškolce” idealna prilika za to.

Unija srednjoškolaca Srbije, po sedmi put, poziva vas, 21. aprila da se nađete na radnom mestu po izboru i da školske klupe, makar na jedan dan, zamenite poslovnim svetom.

Unija srednjoškolaca Srbije

Pored iskustva koje vam nudi rad u nekoj kompaniji i promovisanja srednjoškolskog aktivizma, postoji mogućnost da baš vaša škola dobije sredstva za realizaciju učeničkih projekata. Mi smo tu da vam pomognemo.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite na sajt www.szs.org.rs. i izaberete idealno radno mesto za sebe. Ukoliko imate ideju, možete i sami pronaći radno okruženje u kojem ćete taj dan boraviti.

Važan deo ovog projekta su i svi poslodavci zainteresovani da podrže srednjoškolce, na osnovu njihovog rada u kompanijama, da doniraju prvi srednjoškolski fond “Srednjoškolci za srednjoškolce”.

U realizaciji ovog projekta do sada je učestvovalo više od 40 gradova i opština u Srbiji, 10.000 srednjoškolaca i 1.600 kompanija, a finansirano je preko 90 učeničkih projekata. Pridružite nam se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here