Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan!

Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd održani su od 12. do 16. marta na Tehnološko-metalurškom i Mašinskom fakultetu, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd.

Studenti volonteri su svojim zalaganjem i trudom uspeli da organizuju inženjersko studentsko  takmičenje na lokalnom nivou i pružili priliku kolegama tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih  struka da pokažu svoja znanja i veštine i zablistaju na pobedničkom postolju najvedeg inženjerskog  takmičenja u Evropi.

U okviru Beogradskih dana inženjera održane su brojne radionice i prezentacije 12. i 13. marta na  Mašinskom fakultetu, kao i Sajam nauke. U subotu i nedelju 14. i 15. marta, na Tehnološko-metalurškom fakultetu, takmičari su se nadmetali u dve kategorije – Timskom dizajnu i Studiji slučaja, čiji je ovogodišnji pokrovitelj kompanija Mozzart.

Pobednici obe kategorije takmičenja plasirade se na regionalno inženjersko takmičenje – EBEC Balkan, koje se ove godine održava u Beogradu, od 7. do 11. maja.

U svečanoj sali Mašinskog fakulteta, 16. marta proglašeni su pobednici osmih Beogradskih dana  inženjera – EBEC Beograd.

Želimo im puno uspeha na regionalnom takmičenju, gde de predstavljati Univerzitet u Beogradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here