VIBE festival – „Univerzum mašte“. Kragujevac.

VIBE festival vec drugu godinu za redom privlači sve ljubitelje elektronskog zvuka, nudeći im mogućnost fenomenalne zabave, kao i opuštanja uz kvalitetnu muziku.

Festival se radi po uzoru na „Burning man“, „Tomorrowland“ i „Mysteryland“. Lokacija na kojoj će VIBE festival biti održan je Knežev Arsenal, prostor koji ima jedinstvenu energiju.

Tema festivala je „Univerzum mašte” i shodno tome organizatori festivala obećavaju fenomenalni spoj enigme i čarolije od kojih je univerzum mašte satkan. Prostor će biti u potpunosti prilagođen temi festivala i predstavljaće mesto na kom će zavladati erupcija emocija, spektakularnih efekata i vrhunske muzike. 

Stavlja se poseban akcenat ove godine na maštovitu scenografiju koja će po temi biti potpuno jedinstvena i koja će namenski biti napravljena samo za VIBE Festival. Pored spektakularnog osvetljenja i vrhunskog ozvučenja, publika ce uživati u tematskim instalacijama, interaktivnim iluzijama i performansima koji će lokaciju festivala potpuno transformisati u mesto iz najluđe maste. Uz muzički program, kao i  prethodne godine, posetioce VIBE festivala očekuje i mnoštvo drugih aktivnosti koje će doprineti nezaboravnom provodu.

Cilj organizatora je da sagrade najveći festival mladih koji će im pružiti nezaboravne trenutke. Takođe, organizatori festivala će pružiti mogućnost svim mladim i kreativnim Kragujevčanima da svojim znanjem doprinesu izgradnji festivala.

Ove godine festival će okupiti najbolje izvođače iz cele zemlje, kao i mlade nade domaće elektronske scene. Neki od izvođača su Zap Me Strobe, Tom Gepard, Divolly & Markward, Peter Portman, Paradoxx i drugi.

Datum održavanja festivala je 5. i 6. septembar 2014. u Kragujevcu. Cena jednodnevne ulaznice je 300 rsd, dok je cena dvodnevne ulaznice500 rsd.

Prodajna mesta su „Arena Fun Factory”, „Caffe Marabu” i „Eva Caffe”, kao i kod ovlašćenih promotera.

Dva dana interaktivnog druženja sa publikom kroz program festivala koji obuhvata muzički program i niz drugih aktivnosti.

Obezbedite sebi na vreme mesto u Kneževom Arsenalu u Kragujevcu i očekujte neočekivano.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here