VIP Dani Marketing Workshop-a

Enlighten yourself!

Svi koji vide marketing kao svetlo na kraju tunela, neka budu spremni da otkriju njegov pun sjaj, jer Marketing Workshop i ove godine organizuje „VIP Dane Marketing Workshop-a“!

Marketing Workshop

Marketing Workshop*, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, vam predstavlja „VIP Dane Marketing Workshop-a“, kao jedan od najvećih projekata organizacije. Decembra 2016. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta, tokom tri dana (5-7.12.) doći će do spoja naučnih, zabavnih i humanitarnih komponenti.

„VIP Dane Marketing Workshop-a“, 05.12. u 18h otvoriće Katarina Mirković i Aleksandar Velikić iz kompanije „EyeSee“ koja se bavi neuromarketingom, eyetracking-om i facial coding-om, a oni će nam objasniti kako naš um reaguje na marketing trikove kroz predavanje na temu „Neuro Lab in the Cloud“.

Nakon toga, sa početkom u 19:30h, predavačka palica se prepušta Urošu Vukoviću, kreativnom direktoru marketinške agencije „Leo Burnett“ , koji će nam otkriti šta je stvarnost – a šta istina u marketingu, na predavanju pod nazivom „Quantum marketing“.

06.12.sa početkom u 18h predstavnici kompanije P&G – Milan Bogić i Neda Drinčević, će naučiti učesnike kako da se brendiraju i predstave u najboljem svetlu, dok će edukativni deo „Dana Marketing Workshop-a” zatvoriti VIP, generalni sponzor događaja, sa predavanjem na temu „Bright future of Communications“ koje će držati Anita Galić i Marko Jović.

Tradicionalno, šlag na torti biće Reklamijada (07.12. u 20:30h) koja se ove godine vodi temom „Povratak u Budućnost”, a predstavlja veliko finale manifestacije gde će se emitovati najsjajnije reklame iz prethodnog perioda.

Kao i prethodnih godina, sav prikupljen novac biće doniran u humanitarne svrhe, a ove godine pomoći ćemo organizaciji „Budi human”.

Pridružite se „VIP Danima Marketing Workshop-a“, proslavite sa nama jubilarni 20. rođendan organizacije i otkrijte pun sjaj marketinga! Za aktivno prisustvovanje svim predavanjima, obezbeđen je marketing sertifikat. Mesta su ograničena,kako bi osigurali svoje mesto pratite facebook stranicu Marketing Workshop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here