4 mlada komičara ovog utorka u Ben Akibi

Ovog utorka u Ben Akibi gledaćemo nastup 4 mlada komičara naše organizacije. To su:

  • Ana Zlatanović
  • Radomir Nestorović
  • Nenad Stefanovski
  • Nebojša Potkrajac

Ben Akiba

Rekli su o sebi:

Ana Zlatanović

Promenila je mnogo poslova pre nego što je došla do stand up-a. Jedan od omiljenih joj je bio onaj gde je morala da čeka turiste koji stižu na more i pita – treba smeštaj. Provela je tri godine radeći kao operater metaldetektorskih vrata u kontradiverzionoj kontroli sektora bezbednosti aerodroma Nikola Tesla Beograd. Da nije pušila travu bilo bi joj jako stresno. Ali zato svaki put kada bi je putnik stranac pozdravio sa – Hi! – pomislila bi – yes I am!

Radomir Nestorović

Prepoznatljiv po tome što uvek i sa svima priča seljačkim akcentom, osim sa devojkama koje mu se sviđaju. Sa njima ne priča uopšte. Većina misli da zbog takvog akcenta ne zna da koristi ni padeže, a on ne može da poveruje koliko su ljudi puni sa predrasude.

Ne voli da odgovara ljudima kada ga pitaju koliko već studira, jer to je duga priča. Ne prijavljuje ispite, jer neće da bude drukara. Od kad je upisao filozofiju ima problem sa prekomernim uzimanjem tableta. Doktor kaže da nema leka.

Nenad Stefanovski

Nada se da će jednog dana nastupati u Berlinu sa nemačkim državljanstvom. Trenutno, na putu do Evrope, nastupa u blizini beogradske autobuske stanice. Odrastao, pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža. Ne volontira već godinama jer su plate izuzetno niske. Više godina je radio na aerodromu sa strankama pa je mnogo nacija prošlo kroz njega. Ne zna zašto sve ovo piše u trećem licu.

Nebojša Potkrajac

Nije mu potrebna žvaka da bi osetio snagu mentola u sebi. Kad je bio mali nije mu bilo jasno zašto slepe ljude izbacuju sa broda. Kad ga pitaju koji broj cipela nosi on kaze dve. Ima 13 godina mlađu sestru, jer je posle njega roditeljima trebalo 13 godina da skupe hrabrosti za drugo dete. On je od one generacije koja je u školi dobijala ocene, a ne cveće i insekte. Ima prijatelja koji je tapetar pa ga zove tapera. Visok je skoro dva metra i da bine imaju trem imao bi velikih problema sa tremom.

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here