Vodimo vas na predstavu Nastojnik, gostovanje kikindskog teatra u Bitefu

  Pozorišna predstava: Nastojnik
  Bitef teatar, Skver Mire Trailović 1
  Četvrtak, 07. april u 20h

  Portal Mladi deli 2 x 2 ulaznice za predstavu Nastojnik, najdugovečnija predstava kikindskog teatra, gostuje u Bitef teatru. Saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili karte.

  nastojnik-front

  PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji…

  Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

  Ovaj komad, urađen po tekstu Harolda Pintera, a u režiji Dragana Ostojića, premijerno je izveden 19.marta 1988.godine. Svih 28 godina unazad, glumačka postava nije se menjala. Komad nobelovca Harolda Pintera bio je zahvalno štivo koje korespondira sa vremenom i uz gorak osmeh šalje univerzalne poruke, bez obzira na protok vremena.

  Predstava Nastojnik zaštitini je znak Narodnog pozorišta Kikinda. Sa ovim komadom svojevremeno je u kikindskom teatru obnovljena mala scena. Reditelj predstave, Dragan Ostojić, svojevremno je izjavio: Kada je reč o nekim socijalnim i društvenim okolnostima interesantno je da se, barem u našem slučaju, okolnosti u kojima žive likovi u Nastojniku u poslednjih dvadeset godina nisu promenile.

  REŽIJA: Dragan Ostojić
  IGRAJU: Slavoljub Matić, Branislav Knežević i Dragan Ostojić

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here