Vodimo vas u UK Vuk na predstavu Sve o tvojoj majci

  Pozorišna predstava: Sve o tvojoj majci
  UK Vuk Stefanović Karadžić, Bulevar kralja Aleksandra 77a
  Ponedeljak, 25. april, 20h

  Nasmejte se uz predstavu  Sve o tvojoj majci u UK Vuk, Portal Mladi 5 x 2 ulaznice za ovu predstavu. Saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili karte.

  sve o tvojoj majci

  PRATITE NAS: Svake nedelje vas vodimo na nekoliko mesta – bioskopi, pozorišta, muzeji…

  Saznajte prvi informacije koje se tiču nas mladih! Šta je to novo u gradu…

  Zabavite se uz uvek zabavnu priču o odnosu snaje i svekrve koja je tema predstave Sve o tvojoj majci 25. aprila u UK Vuk. Tekst je napisala Bojana Babić, a režija je poverena Aleksandru Švabiću, koji predstavu opisuje : „Komedija o  trivijalanom načinu života ne dopušta  razumnu borbu sa problemima,  pa na kraju i najmanje nesuglasice i nerazrešeni odnosi mogu biti veoma krvavi i kobni‟. U predstavi igra ekipa mladih glumaca: Anđela Jovanović, Marina Vodeničar i Žarko Stepanov. Predstava „Ubila sam tvoju majku‟ je prvi od brojnih pozorišnih projekata kojim UK Vuk želi da afirmiše mlade pozorišne stvaraoce, a tekst je proglašen za najbolji tekst studenta dramaturgije na festivalu „Junski rok‟.

  Mladalačka energija i zabavne dosetke glumaca čine ovu predstavu idealnom večernjom zabavom za publiku svih uzrasta. Naredno igranje zakazano je za 25. april u 20 časova na sceni Kult.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here