WAVE Step up: Konkurs za najbolji mem

U saradnji sa WAVE Network, a u okviru WAVE Step Up Campaign, Udruženje Fenomena raspisuje konkurs za najbolji mem na temu osnaživanja žena koje su preživele nasilje.
Wave step up
Ko može da se prijavi?
Konkurs je namenjen mladima iz cele Srbije koji se mogu prijaviti individualno ili grupno
Koliko prijava mogu da pošaljem?
Koliko želiš/želite!
U kom formatu je potrebno poslati mem?
Memovi se mogu slati u sledećim formatima – .jpg, .png I sl. Dozvoljen je samo tekst, ne video ili gifovi.
Kome poslati prijavu?
Prijave se šalju na sledeću email adresu: [email protected] sa naznakom: PRIJAVA ZA KONKURS. Pored mema, u mejlu je potrebno napisati kategoriju za koju se prjavljujete, ime, prezime, mesto I kontakt telefon kreatorke/ra ili grupe kreatorki/a.
Posebni uslovi:
VAŽNO: Iako su memovi uobičajeno šaljivi i sarkastični, naglašavamo da nasilje nije zabava! Stoga, prihvatljivi su memovi koji prate temu – oporavak, osnaživanje, usluge podrške, pravo na život bez straha i nasilja, potrebe žena koje su preživele nasilje itd. Memovi treba da sadrže pozitivnu, osnažujuću i inspirišuću poruku. Strogo je zabranjeno koristiti ponižavajući i vulgarni jezik.
Koliko kategorija za takmičenje postoji?
Memovi se mogu slati u tri kategorije:
1) Najbolji mem u okviru teme OPORAVAK I OSNAŽIVANJE ŽENA KOJE SU PREŽIVELE NASILJE
2) Najoriginalnija upotreba već postojećeg mema
3) Najkreativniji mem
Da li postoji nagrada?
Da! Najbolji memovi odabrani od strane Komisije formirane u Udruženju Fenomena biće nagrađeni iznosom od po 50 eura u dinarskoj protivvrednosti (bira se najbolji mem u sve tri kategorije).Takođe, WAVE Mreža će svim odabranim učesnicama/ima dodeliti sertifikat o učešću na konkursu, publikovati njihove radove online I izložiti ih na WAVE Konferenciji u oktobru!
ROK ZA PRIJAVU:
14. SEPTEMBAR 2017. GODINE DO 23:59h
Za sve dodatne innformacije možete seobratiti koordinatorki aktivnosti Salađani Luković na sledeći broj telefona: 0600861393 ili na e-mail adresu [email protected]
 
Konkurs važi za teritoriju Republike Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here