Work and Travel programi – Full, Self i Lifeguard adventure

Work and Travel USA je namenjen mladim osobama od 18 do 30 godina, koji su redovni studenti i imaju želju da provedu leto u SAD-u. Program je odobren i podržan od strane američke vlade i omogućava studentima da tokom letnjeg raspusta rade u SAD-u u periodu do 4 meseca i da nakon toga ukoliko žele peti mesec iskoriste za putovanja. Cilj programa je sticanje bogatog iskustva, usavršavanje engleskog jezika, upoznavanje kulture, običaja i načina života, kao i sticanje novih prijateljstava.

Travel

Saznaj više:  O uslovima i pravilama za prijavu na Work and Travel

Ako je ovo vaš prvi put u Ameriku,  Full program je idealno rešenje za vas. Možemo vam ponuditi razne radne ponude u restoranima, hotelima, golf terenima ili zabavnim parkovima, gde ćete zaraditi isti platu kao Amerikanci u sličnim pozicijama. To znači da ćete zaraditi od $ 7 do 12 dolara po satu, pri čemu se prekovremeni rad plaća po sistemu „vreme i po“, to jest, uobičajeni satnica plus 50 % za prekovremeni rad (prekovremeni rad je obično sve preko ukupno 40-tog sata nedeljno).

work and travel

Work and Travel

Za detaljnije informacije, savete i iskustva možete nas kontaktirati na 064/90-10-474 ili putem mail-a [email protected]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here