Youth Speak Forum

  AIESEC organizacija već drugu godinu za redom organizuje najveći globalni forum mladih u preko 120 zemalja sveta – Youth Speak Forum. Nakon tri uspešne konferencije u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, Forum se održava u Beogradu 12. decembra 2016. u Hotelu Moskva.

  Konferencija omogućava mladim ljudima da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora.

  Youth Speak Forum

  Kroz radionice, interaktivna predavanja i razgovore, delegati se povezuju sa predavačima iz partnerskih organizacija koji podstiču njihova razmišljanja o mogućnostima rada na sebi, ali i preuzimanja aktivne uloge u svetu. Svim učesnicima pružamo priliku da iskažu svoje mišljenje.

  Naši partneri Delhaize Serbia, MOL, Mercator S i OIP su za sve delegate pripremili radionice, a neke od tema koje obrađuju su Ključ uspešne poruke i Komunikacija i konflikti. Ovo je i prilika da saznate više od naših predavača, iskusnih konsultanata, Neve Rajković na temu Fuck Up management i Daniela Tavčioskog o tome Kako izgraditi društvenu mrežu oko proizvoda kao i da čujete govor našeg preduzetnika Gorana Radoičića o njegovom ličnom putu do uspeha.

  Ukoliko se i Vi nalazite među mladima koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, možete se prijaviti za učešće na Youth Speak Forum-u.

  Projekat sprovodi najveća studentska organizacija AIESEC, čiji je cilj ne samo raditi na ličnom i profesionalnom razvoju već i podići svest mladih o ispunjavanju Ciljeva održivog razvoja.

  Mesta su ograničena.

  Popuni prijavu na: https://goo.gl/forms/U4ypzc9OBeeslyyP2.

  Vidimo se.

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here