Konkurs za učešće u jednosemestralnom programu Akademija omladinske politike

Zanima te omladinska politika?

Smatraš da je aktivno učešće mladih važno?

Krovna organizacija mladih Srbije vas poziva da se prijavite na našu Akademiju omladinske politike, jednosemestralni obrazovni program na kojem ćete imati priliku da čujete od iskusnih predavača/ica, kao i uspešnih omladinskih radnika/ca i aktivista/kinja šta je omladinska politika i kako doprineti borbi za interese mladih, njihovom većem učešću u društvu i procesima donošenja odluka, kao i unapređenju kvaliteta njihovog života.  

Akademija omladinske politike

Tokom četvoromesečnog programa Akademije omladinske politike ovladaćete veštinama kojima možete pomoći ostvarivanju aktivnog učešća mladih i saznati koje su to strategije i pravni okviri koji definišu njihov status. Imaćete priliku da naučite i kako se argumentovano nastupa pred većom grupom ljudi, šta su i kako se kreiraju javne politike, kao i da uspešno zagovarate za unapređenje položaja mladih.

Uslovi konkursa

Konkurs je otvoren za 20 učesnika/ca (15-30 godina starosti) koji imaju želju za bavljenjem omladinskom politikom, a formular za prijavljivanje se nalazi OVDE. Možete se prijaviti do 22. decembra.   

Učešće na Akademiji je besplatno, a polaznici koji uspešno završe program dobijaju sertifikat. Za sve dodatne informacije obratite se na: [email protected].

Mesto održavanja: Kancelarija za mlade Grada Beograda„Gnezdo“, 6. sprat RK Beograđanka, Masarikova 5.

inamika održavanja AOP: Četvoromesečni program AOP započeće 18. januara 2017. godine, a kraj je predviđen za 10. maj. Tokom ovog perioda u dogovoru sa grupom održaće se 10 sesija, koje bi bile rasporođene tokom ova četiri meseca. Učesnici Akademije će pored predavanja, radionica i različitih poseta relevantnim akterima raditi i praktične radove iz oblasti omladinske politike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here