Žabac kuglane – savršeno mesto za rekreaciju

Poseta Žabac kuglani

Portal Mladi je zajedno sa svojom razigranom ekipom, u petak posetio Žabac kuglanu u Zemunu, na adresi Gradski park broj 2, Pinki. Dobili smo priliku da iskoristimo svojih sat vremena takmičeći se između sebe i odmeravajući snage u kuglanju. Ko je izgubio, a ko je poneo lovorov venac, ko je promašio sve kegle, a koga je pratila početnička sreća, ostaće večna tajna, jer sve što se desi u Žapcu, ostaje u Žapcu, znate već na šta mislimo.

Sve što niste znali o kuglanju

Pored ljubaznog osoblja i ažurne usluge, pažnju su nam privukle cipele za kuglanje koje dobijate odmah na ulazu. Podsećale su nas na nešto što bi sigurno nosio Čarli Čaplin ili veverica Alvin. Atmosferu i naš utisak dodatno je upotpunila muzika i žamor razigranih ljudi. Tamo smo se uverili u onu dobro poznatu frazu da su u kuglani Žabac dobrodošli svi od sedam do sedamdeset sedam. Ne znam da li ste znali, ali kuglanje je sport koji su igrali drevni Egipćani, prve kugle pronađene su pre mnogo hiljada godina u egipatskoj grobnici jednog dečaka. Pored svoje dugovečnosti, ovaj sport se sve više preporučuje ljudima koji su oboleli od dijabetesa.

Posle kuglanja, dobijate upalu mišića koja Vam je zagarantovana, Vaše telo će Vam biti zahvalno, verujte nam na reč. Jedan sat kuglanja je jako dobra vežba na nivou  kardio treninga i anticelulit tretmana. Zato Vam preporučujemo da se pre ovog drevnog sporta, razgibate, bolje sprečiti nego izvrnuti zglob ili istegnuti ruku. Vidite li sa kakvim se sve predznanjem ide na kuglanje?

Žabac bowling

Žabac bowling centar

Žabac bowling centar je idealno mesto za team building sa Vašim omiljenim kolegama, prijateljima, saradnicima ili budućim poslovnim partnerima. Žabac kuglana je ujedno bilijar klub i igraonica u kojoj je moguće organizovati sve vrste proslava: od dečijih rođendana do velikih jubileja.  Ovo mesto je idealno za sve starosne grupe, od najmlađih do najstarijih, jer Žabac odavno zna da zabava i dobar provod ne poznaju godine.

Ukoliko ste strasni ljubitelj sporta, ovde možete da pratite aktuelne sportske događaje. Uz prenos na velikom video-bimu, navijajte uz svoje najomiljenije piće sa najdražom ekipom, ili uživo pratite profesionalne turnire u kuglanju. Meni je raznovrsan, tako da su Vam na raspolaganju najrazličitije vrste ukusnih jela i osvežavajućih napitaka. Ukoliko pak poželite da se sklonite od svakodnevnih dešavanja i da svoje prijatelje iznenadite drugačijim vidom zabave i provoda, na pravom ste mestu. Sve što vam treba nalazi se kod Žapca, na tri lokacije u gradu:

  • Zemun – Gradski park 2 – 062 800 99 50
  • Vidikovac – Patrijarha Joanikija 2a – 062 800 99 60
  • Stari Merkator – Palmira Taljatija 7 – 062 800 99 70
Žabac bowling centar
Žabac kuglana

Žabac Vam nudi

Žabac centri pored vrhunske zabave i rekreacije, pružaju posebne usluge za svoje posetioce kao što su: zakup prostora za slavlja, žurke, rođendane, poslovne prezentacije, kao i razne druge pogodnosti koje možete dobiti u dogovoru sa njima. U sklopu centra, postoji klupsko ozvučenje kao i light show, dok je na svim lokacijama gostima obezbeđen parking.
Akcije su uvek u toku, pa tako svake subote budite online jer Portal mladi deli dva vaučera za kuglanje u svim Žabac kuglanama.  Zvuči neverovatno? Na vama je samo da poželite i zamislite, a Žabac ostvaruje. Zato, nemojte da nam verujete na reč, već uverite se sami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here