Zabavno-edukativni program na temu zapošljivosti

InfoPolis omladinski info centar vas poziva na serijal aktivnosti „Naoštri veštine, naciljaj kaijeru, pogodi posao“ koji će se realizovati minimum 2 puta sedmično u periodu od 13. juna do 31. jula.

zapošljivosti

Ukoliko imate između 15 i 20 godina, ovo je pravi program za vas!

Serijal aktivnosti obuhvatiće teme iz oblasti zapošljivosti gde će mladi imati mogućnost da na zabavan i pristupačan način uče i saznaju više o važnosti neformalnog obrazovanja kao olakšici pri zapošljavanju.

Tokom susreta mladi će biti informisani o različitim zanimanjima i obrazovnim mogućnostima kako da dođu do željenog zanimanja. Osim toga, bavićemo se i komunikacijskim veštinama, samospoznajom i samprocenom i drugim temama koje vi odaberete.

Ovo neće biti samo klasične radionice. Pripremili smo zanimljive susrete, simulacije, gostovanja, filmske večeri, debate i još zabavnih susreta. Tokom aktivnosti, imaćete mogućnost da vodite svoj blog na kom će biti objavljivani vaši utisci.

Program je prvenstveno namenjen srednjoškolcima i nezaposlenim mladima koji sada promišljaju koji bi fakultet voleli da upišu, gde da se zaposle ili kakav biznis sami da pokrenu.

Da biste se prijavli za ovaj program, potrebno je da do petka, 10. juna popunite onlajn formular koji se nalazi na sledećem linku: https://goo.gl/4iS58m , a mi ćemo vas kontaktirati do ponedeljka, 13. juna.

Program „Naoštri veštine, naciljaj karijeru, pogodi posao“ realizuje se u okviru obuke za omladinske lidere/ke pri Nacionalnoj asocijaciji praktičara/ki omladinskog rada (NAPOR) uz pokroviteljstvo Ministarstva omladine i sporta. Program je podržala Novosadska unija srednjoškolaca.

Radujemo se vašim prijavama!

Za vise informacija posetite www.infopolis.rs ili našu FB stranicu.

Ili nas posetite na adresi: Trg Slobode 3, Apolo centar, suteren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here