Tribina: Kulturvakcinacija

Udruženje ’’Bulevar Umetnosti’’ u saradnji sa Domom kulture ’’Studentski grad’’ u subotu, 11. juna 2016. godine od 17 časova organizuje tribinu “Kulturvakcinacija’’

Kulturvakcinacija

Sa ciljem aktiviranja mladih, koji su zainteresovani za učešće u kulturno-umtničkim programima, ali su nedovoljno i neadekvatno obavešteni, Udruženje ’’Bulevar Umetnosti’’ je odlučilo da organizuje jednodnevnu tribinu, na kojoj će publika moći da se upozna i priključi projektima koji se tiču upravo ove oblasti.

Predstavnici kulturno-umetničkih institucija, među kojima su i Dom Omladine Beograda, Fakultet primenjenih umetnosti, Ozon galerija, Muzej afričke umetnosti, Gvarnerijus i mnogi drugi, biće u prilici da predstave svoje projekte, festivale, edukacije…u kojima mladi mogu da se pronađu, i uz pomoć njih pokažu svoj talenat i kreativnost. Zainteresovana publika će imati priliku da na jednom mestu otkrije programe koji do sada nisu bili dovoljno propraćeni, a koji mogu pomoći mladima da se aktiviraju i još više pokrenu kulturno-umetničku scenu Beograda.

Ova tribina je samo jedna u nizu tribina koje Udruženje ’’Bulevara Umetnosti’’ namerava da organizuje. Sa ciljem aktiviranja, ne samo mladih koji su zainteresovani za ovu oblast, već i kulturno-umetničkih institucija iz cele Srbije, Udruženje će u narednom periodu nastojati da organizuje tribinu na kojoj će svoje programe za mlade moći da prikažu i predstavnici institucija iz cele Srbije.

Više informacija možete pogledati na zvaničnom sajtu Udruženja, kao i na FB stranici ’’Bulevara Umetnosti.’’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here