Zaigraj i ti koš za dijabetes 3 na 3

  Datum Isteka: 10/06/2018

   

  Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Bograda “Plavi krug”, tradicionalno sedmu godinu za redom organizuje   sportski turnir u basketu “KOŠ ZA DIJABETES”. Turnir će se održati u subotu, 02. juna 2018, sa početkom u 10h na terenima Sportskog sela Savski Venac (Deligradska bb).

  “Koš za dijabetes” će svečano otvoriti naša velika košarkaška zvezda Žarko Paspalj, a pored njega učestvova će kompanije, prijatelji i članovi Udrućenja, kao I poznate ličnosti koje podržavaju rad Plavog kruga.

  Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak i dobiti savet od aktivistima Udruženja za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je prikupljanje sredstava za nastavak rada Udruženja.

  Na turniru će biti obeležen i šesti rođendan “Plavog kružića” – udruženja za decu obolelu od dijabetesa, najmlađi članovi će imati priliku da se druže i učestvuju u “igrama bez granica” koju će organizovati prijatlji iz organizacije Capital Crew Belgrade.

  Ovim putem pozivamo sve ljubitelje košarke, sporta i zdravog načina života da dođu i podrže rad Udruženja, kao što su to činili i do sada, na čemu su svi ćlanovi beskrajno zahvalni.

  “Plavi krug” organizuje ovu vrstu sportske manifestacije u saradnji sa TK “Victoria” i uz podršku GO Savski venac.

  PODELI
  Nađa Stojanović
  Studentkinja treće godine na smeru menadžment na Fakultetu organizacionih nauka.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here