Zakorači ka uspehu kroz projekat Dani prakse

Projekat “Dani prakse”, u organizaciji Saveza studenata Fakulteta organizacionih nauka biće održan 20. i 21. aprila u holu Fakulteta organizacionih nauka, gde će studentima biti omogućeno da se upoznaju sa menadžerima vodećih komapanija i na taj način zakorače ka uspehu. Projekat je namenjen studentima Beogradskog univerziteta i predstavlja idealnu prliku za stručno usavršavanje i sticanje radnog iskustva.

Projekat “Dani prakse” je osnovan sa ciljem da se studentima pruži prilika za praktičnu primenu stečenih teorijskih znanja, sticanje novih iskustava i osposobljavanje za samostalan rad u struci. Na ovom, dvodnevnom projektu, učestvuju kompanije iz različitih sfera poslovanja, od kojih će studenti moći da dobiju odgovore na sve nedoumice koje imaju, i to na domaćem terenu. Stručna praksa nije samo priprema za profesionalnu karijeru i unapređenje profesionalne biografije, već često predstavlja idealan početak uspešne karijere. Iako je svrha projekta “Dani prakse” pronalaženje prakse za studente, neretko se dešava da poslodavaci smatraju polaznike prakse i potencijalnim kandidatima za zaposlenje.

Za dodatne informacije posetite sajtSaveza studenata Fakulteta organizacionih nauka kao i zvaničniu facebook stranicu Dani prakse.

Ponesite CV i zakoračite ka uspehu 20. i 21. aprila na FON-u!

Izvor: ssfon.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here