Zamislite život u ritmu muzike za ples

Škola mjuzikla “Eudven“ otvara školu Mjuzikl Plesova koja je zbog programa i načina rada jedinstvena u regionu. Polaznici imaju priliku da nauče različite vrsta plesova, od burleske i kabarea, do stepa, tanga i modernog plesa, ali i jazza, baleta i mnogih drugih, a u program je uključen i scenski nastup, jer će đaci ove škole biti plesni ansambl za svaki mjuzikl koji bude organizovan.

“Eudven“

Ako ste nekada imali želju da naučite da plešete, gledajući filmove ili mjuzikle i glumce koji sa lakoćom izvode neverovatne pokrete, ovo je prava prilika. Bilo da ste talentovani ili ne, sa sjajnom ekipom ćete naučiti moderne plesne korake i jedva čekati da pokažete svoje umeće. Ples je sposobnost pojedinca da se izrazi, a škola mjuzikl plesova upravo to pruža – priliku da sklopite nova prijateljstva i da vođeni dobrim ritmovima povećate svoje samopouzdanje i unapredite plesne veštine.

Škola se održava sredom od 21h i subotom od 19h,  a jednom mesečno se organizuje i dodatni čas scenskog pokreta u kom se doteruju koreografije, facijalne ekspresije i emocije. Cena škole je 2700 dinara mesečno, a studenti  imaju dodatni popust.

Prvi čas je potpuno besplatan, a  škola se održava u prostorijama KUD “Branko Cvetković“ . Više informacija možete videti na www.eudven.co

Iskustvo polaznika nije neophodno, ali upravo iskustvo, pouzdanost i stručnost su ključne reči koje opisuju profesorku Helenu Petrović koja drži časove plesa. Rad sa najpoznatijim rediteljima, scenaristima i glumcima u Srbiji, kako na TV tako i u pozorištu oplemenio je njeno iskustvo i to znanje nesebično deli sa polaznicima škole mjuzikl plesova. Emisija “Tvoje lice zvuči poznato“ i predstava “Spamalot“  samo su neki od projekata na kojima je radila.

Pogledajte deo atmosfere sa prvog časa mjuzikl plesova:

Za više informacija posetite www.eudven.com ili FB stranicu škole, event za upis novih članova ili pozovite broj telefona 0691302511.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here