Želiš praksu? EKOF Media Group vrši prijem novih članova!

  Želiš da budeš deo najproduktivnijeg mladog tima u Beogradu? Želiš da stekneš praksu u oblasti marketinga, medija, poslova iz IT struke, kao i fotografisanja i organizacije dogadjaja? – EKOF Media Group te poziva da se prijavis na ovaj konkurs!
   EKOF Media Group

  EKOF Media Group je strukovna omladinska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu i u potrazi je za novim mladim I perspektivnim članovima koji bi želeli da budu deo najvećih dogadjaja za mlade, kao što su Belgrade Youth Fair i CEO Konferencija, ili pak deo online magazina za mlade Youth NOW i Outloud.

  Ono što, pored želje, dobre volje I pozitivne energije treba da poseduješ, jeste sposobnost rada u većem timu, organizovanost, osnovno znanje iz oblasti za koju se prijavljuješ kao i spremnost za sticanje novih saznanja.

  Pored organizacije većih dogadjaja, tu je i niz obuka za rad u  Photoshop-u, WordPress-u, Excel-u i drugim programima na kojima bi radio unutar organizacije i koji bi ti bili veoma korisni za dalju karijeru.

  Pored stručnog dela, EMG tim ima česta putovanja i team building-e od Avale do Krfa i dalje. 🙂

  Prijave su otvorene do 1. oktobra, iskoristi šansu! Sve što treba jeste da popuniš podatke ovde.

   

  Srećno!

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here