2Hot4Stage – STREET STYLE PLESNI FESTIVAL

Jedna od najuticajnijih plesnih trupa na ovim prostorima 2Hot4Stage, priređuje najveći regionalni street style plesni spektakl u Beogradu.

2Hot4Stage

U toku trodnevnog festivala zainteresovani će imati priliku da uživo gledaju nastupe i borbe najboljih plesača iz Srbije i regiona, da se prepuste ritmovima poznatih DJ-eva, a za one koji bi želeli da se oprobaju, trećeg danafestivala biće organizovane plesne radionice.

Festival započinje velikom žurkom u klubu Monsun 19. februara, gde će za atmosferu biti zaduženi članove trupe 2Hot4Stage i DJ Me High Low. Zagrejani žurkom od prethodne večeri, svi su dobrodošli na glavni dan festivala, u subotu 20. februara, kada će Mixer House ugostiti preko dve stotine plesača spremnih da pokažu najbolje od sebe.

Vrata Mixer House-a se za publiku otvaraju u 12h, a posetioci će tokom čitavog dana imati priliku da prisustvuju takmičenjima različitih stilova grupnih i pojedinačnih nastupa, krunisani velikim finalnim borbama koje startuju oko 18h. Svoje veštine imaće priliku da pokažu najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i međunarodno priznati predavači i sudije iz Srbije, Hrvatske, Češke, Grčke, Bosne, Austrije, Mađarske, Bugarske. Pobednike u četiri plesne kategorije očekuju nagrade koje je obezbedio BUZZ SNEKAER STATION, prijatelj festivala. Na samom festivalu imaćemo priliku da pored vrhunskih plesača vidimo i performanse Sare Jo, Marka Louisa, Bege Fank-a, DJ Moooke i umeća sa loptom našeg freestyle fudbalera Đote.

12745565_1024989007543131_7822971440307670033_n

Dnevni program Mikser House-a se završava u 21h, a samo dva sata kasnije, na istom mestu, počinje after party od 23h, gde je za muziku zadužen DJ Roshke.

Ulaznice za dnevni program drugog dana festivala se mogu kupiti na ulazu u Mixer House, po ceni od 250 dinara, a sve dodatne informacije o mestu održavanja, ceni učešća i satnici za sva tri dana, zainteresovani mogu dobiti putem mejla [email protected] ili na Facebook stranici i sajtu 2Hot4Stage Crew.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here