AmChamps letnja škola 2017

Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) i BancaIntesapozivaju studente Beogradskog univerziteta da se do 15. avgusta prijave za AmChamps letnju školu, jedinstveni dvonedeljni program koji će se od 23. do 29. avgusta održati u prostorijama AmCham-a i BancaIntesa.

AmChamps letnja školaAmChamps letnja škola deo je edukativnog programa AmChamps – Mladi Lideri promena, koji studentima omogućava sticanje znanja i veština koje im mogu pomoći da vešto savladaju prve izazove u modernom poslovnom okruženju, kako u slučaju da se odluče za korporativnu karijeru, tako i ukoliko izaberu da pokrenu sopstveni posao. Učesnici AmChamps letnje škole imaće priliku da iz prve ruke čuju lična i profesionalna iskustva i savete uspešnih poslovnih ljudi, koji će kroz predavanja i radionice pokušati da prenesu svoja znanja i najbolje prakse. Biće podeljeni u manje grupe od po troje, u kojima će timskiraditi na projektu na temu unapređenja odnosa sa klijentima. Najbolji trio direktno se kvalifikuje za učešće u narednoj generaciji programa AmChamps – Mladi Lideri promena.

Zainteresovani studenti završnih godina i master studija za AmChamps letnju školu mogu se prijaviti putem mejla [email protected], slanjem CV-a i trominutnog video klipa, u kome će se predstaviti i objasniti zbog čega su baš oni idealni kandidati za program. Najbolji kandidati biće pozvani na intervju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here