Besplatan tromesečni kurs: osnove Java programiranja

U okviru projekta Mladi su izvor energije biće organizovan niz aktivnosti širom Vojvodine sa ciljem unapređivanja zapošljivosti  i zaposlenosti mladih. Prva aktivnost  biće besplatan tromesečni kurs web programiranja u Novom Sadu na kojem će se učiti osnove Java programiranja.

osnove Java programiranja

Da bi pohađali kurs, kandidati/kinje moraju poznavati engleski jezik na nivou razumevanja napisanog teksta, imati sposobnost logičkog razmišljanja i zaključivanja i sposobnost za uočavanje detalja. Polaznici/e kursa sami obezbeđuju prenosne računare koje će koristiti tokom nastave.

Svi zainteresovani/e kandidati/kinje proći će selekciju u okviru koje će nezaposleni mladi imati prednost.

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80% časova. Polaznici/e koji budu pohađali manje od 80% časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave. Svi polaznici/e pre početka kursa potpisuju ugovor  kojim se definišu prava i obaveze. Polaznici/e koji uspešno završe kurs dobijaju sertifikate.

Kurs će se održavati od jula do septembra u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Za pohađanje kursa mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina starosti. Prijave zainteresovanih traju od 23. do 30 juna.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese [email protected]  slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: „Prijava za kurs web programiranja“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here