BEST Design Week – seminar dizajna i brendiranja

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd, šesti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST Design Week, od 28. maja do 4. juna.

Cilj projekta je da studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući besplatno savladavanje i usavršavanje principa dizajniranja i brendiranja. Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti de tokom pet dana trajanja seminara dodi do finalnog dizajnerskog proizvoda.

1
seminar dizajna i brendiranja

Seminar se sastoji iz tri radionice:

  • Design Basic – namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa grafičkim i web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
  • Desing Advanced – namenjen je studentima koji imaju osnovno znanje iz oblasti dizajniranja, brendiranja i 3D programiranja. Cilj radionice je da se usavrše postojeda znanja iz oblasti 3D progamiranja i animiranja. Učesnici izrađuju animaciju na zadatu temu tokom trajanja seminara, a potom se bira i pobednik najzanimljvije animacije. Arhitektonski fakultet je prepoznao značaj ove radionice i njenim polaznicima omogudio 2 ESPB boda.
  • Web Design – namenjen je svim studentima koji se bave grafičkim ili web dizajnom i imaju osnovno znanje iz oblasti dizjaniranja, brendiranja i korišdenja osnovnih programskih paketa. Cilj ove radionice je, da učesnici kroz timski rad, stečena nova znanja i veštine, naprave i prezentuju funkcionalni web sajt na zadatu temu.
2
seminar dizajna i brendiranja

Po završetku seminara, svi učesnici dobijaju sertifikat o učešću na BEST Design Week-u.

Projekat su podržali Grad Beograd i Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu.

Prijave su u toku I traju do 20. maja.

3
seminar dizajna i brendiranja

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu BEST Design Week-a www.best.rs/bdwili Facebook stranicu https://www.facebook.com/bestdesignweek/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here