Volonterski program za buduće komunikatore – Grayling

Da li želite da razvijete vaše veštine u međunarodnoj konsultantskoj kompaniji?

Ako želite, prijavite se za volonterski program za buduće komunikatore koji organizuje kompanija Grayling Srbija.

O kompaniji: Grayling je međunarodna konsultantska kompanija osnovana 2002. godine, sa sedištem u Velikoj Britaniji. Kompanija pruža konsultantske usluge iz oblasti odnosa sa javnošću, odnosa sa korporativnim klijentima i javnim institucijama, u regionu centralne, istočne i jugoistočne Evrope, kao i u regionu Evroazije. Portfolio klijenata kojima Grayling Srbija pruža konsultantske usluge obuhvata kompanije kao što su Intel, IBM, Discovery Networks, Diageo, Lenovo, Kaspersky Lab, Ses Astra.

Volonterski program za buduće komunikatore

 

Trajanje prakse: 3 meseca.

Radno vreme: 9:30 – 13:30 (fleksibilno).

Obaveze kandidata: Dva volontera će biti podrška Grayling timu u periodu trajanja prakse. Tokom njihovog boravka u Grayling-u, volonteri će imati zadatak da razviju osnovne veštine neophodne za praćenje medija i pisanje izveštaja na osnovu medijskog sadržaja (ne obuhvata prikupljanje medijskih objava), kao i osnove odnosa sa javnošću. Kandidatima će biti obezbeđeni dodatni treninzi tokom njihovog boravka u kompaniji.

Kriterijum za odabir kandidata: Ambiciozni, motivisani kandidati koji poseduju odlično pisano i govorno znanje engleskog i srpskog jezika.

Rok za prijavu: stalno otvoren

Proces odabira kandidata: Dva kandidata biće izabrana za rad u Grayling-u u periodu od 3 meseca. Kontaktiraćemo samo one kandidate koji uđu u uži izbor.

Šta nudimo kandidatima: Odabrani kadnidati imaće priliku da steknu značajno iskustvo u radu sa nekim od svetski poznatih kompanija, a Grayling će kandidatima obezbediti pismo preporuke, ako nakon završetka prakse nauče da profesionalno i precizno ispunjavaju svoje radne zadatke i dužnosti.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas:

Email: [email protected]

Veb stranica kompanije: www.grayling.rs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here