Career days 2017 – Da li je ovo tvoja priča?

Želis da radiš na sebi. Naučićeš sve što je potrebno kako bi se ostvario/la u svojoj profesiji. Motivisan/a si za rad.Imaš odličan CV ali ništa. Čekaš. Posla nema.To više nije slučajnost, to je statistika. Tvoja priča se potpuno uklapa u kalup.Među mladima u Srbiji, svaki drugi čovek je nezaposlen.Većina njih na posao čeka i do pet godina. Zahvaljujući ovim podacima, oni predstavljaju najranjiviju grupu u ovoj zemlji. Iako ti je bilo poznato da je položaj mladih u Srbiji na nezavidnom nivou, priznaćeš da ti uopšte nije bilo prijatno čitajući ove činjenice. Priča se da nema naznaka da će se stvari promeniti, ali to nije istina. Career days ti nudi šansu da klikom na linkostaviš svoj CV i budeš bliže početku karijere.

career days 2017 4 koraka do posla

Career days je projekat koji kroz 4 koraka pomaže mladima da nađu posao ili praksu. Reč je o radionicama, tribini, workshop-ovima i najbitinijem događaju speed-datingu. Ovaj projekat upotpunjuje mnoštvo mladih delegate kao i vodećih kompanija koje su spremne da ih zaposle.Budi i ti deo ovog projekta i za više informacija prati facebook stranicu.

AIESEC je globalna mreža studenata koja postoji u više od 120 zemalja sveta.Pomaže ti da proširiš svoja znanja u oblasti marketinga, IT-a, poslovne administracije i prodaje. Ukoliko želiš da sazriš profesionalno i lično AIESEC ti pruža priliku da to ostvariš. Izazovi sebe,proširi svoje vidike i razvij drugačiji pogled na svet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here