Završeni drugi po redu Dani društvenih igara

Kao što smo i obećali, ekipa sajta Portal Mladi priredila je proteklog vikenda nezaboravan provod ljubiteljima društvenih igara.

društvenih igaraFoto: Marko Živković

„Dani društvenih igara“ su održani 19. i 20. novembra u prostorijama Fakulteta za primenjeni menadzment, ekonomiju i finansije (MEF), gde se okupilo preko 150 mladih. Ovaj događaj je realizovan kao završnica velikog projekta „Mesec Mladih 2016“ u okviru koga ste, pored zabave, imali priliku da učestvujete i  u edukativnim programima koje smo realizovali na nekoliko fakulteta i u srednjim školama.


ddi2Foto: Marko Živković

Dvodnevna zabava okupila je 28 ekipa koje su se takmičile za prvo mesto u Asocijacijama i 75 takmičara koji su igrale Mau Mau. Osim što su pokazale izvanredne kartaške veštine i snalažljivost pri objašnjavanju pojmova, ekipe su napravile odličnu atmosferu koja je trajala do kasnih večernjih sati.


ddi4
Foto: Marko Živković

Čestitke za osvojeno prvo mesto u asocijacijama upućujemo sjajnoj ženskoj ekipi koju su činile Tamara Momirov, Sanja Jovanović i Tijana Obradović, a koje su se takmičile pod imenom SAT, a u mau-mau pobedu je odneo Zlatan Piralić.


ddi1Foto: Marko Živković

Pohvale za borbu idu i drugoplasiranim i trećeplasiranim ekipama „Ćućuzlići“ i „Panda“ u igri asocijacije, kao i Milošu Iliću i Nikoli Milovanoviću u igri mau-mau.

Atmosferu su upotpunili i naši partneri, Knjaz Miloš i Chipsy, koji su obezbedili osveženje za prisutne i doprineli održavanju koncentracije takmičara. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here