Završeni drugi po redu Dani društvenih igara

  Kao što smo i obećali, ekipa sajta Portal Mladi priredila je proteklog vikenda nezaboravan provod ljubiteljima društvenih igara.

  društvenih igaraFoto: Marko Živković

  „Dani društvenih igara“ su održani 19. i 20. novembra u prostorijama Fakulteta za primenjeni menadzment, ekonomiju i finansije (MEF), gde se okupilo preko 150 mladih. Ovaj događaj je realizovan kao završnica velikog projekta „Mesec Mladih 2016“ u okviru koga ste, pored zabave, imali priliku da učestvujete i  u edukativnim programima koje smo realizovali na nekoliko fakulteta i u srednjim školama.


  ddi2Foto: Marko Živković

  Dvodnevna zabava okupila je 28 ekipa koje su se takmičile za prvo mesto u Asocijacijama i 75 takmičara koji su igrale Mau Mau. Osim što su pokazale izvanredne kartaške veštine i snalažljivost pri objašnjavanju pojmova, ekipe su napravile odličnu atmosferu koja je trajala do kasnih večernjih sati.


  ddi4
  Foto: Marko Živković

  Čestitke za osvojeno prvo mesto u asocijacijama upućujemo sjajnoj ženskoj ekipi koju su činile Tamara Momirov, Sanja Jovanović i Tijana Obradović, a koje su se takmičile pod imenom SAT, a u mau-mau pobedu je odneo Zlatan Piralić.


  ddi1Foto: Marko Živković

  Pohvale za borbu idu i drugoplasiranim i trećeplasiranim ekipama „Ćućuzlići“ i „Panda“ u igri asocijacije, kao i Milošu Iliću i Nikoli Milovanoviću u igri mau-mau.

  Atmosferu su upotpunili i naši partneri, Knjaz Miloš i Chipsy, koji su obezbedili osveženje za prisutne i doprineli održavanju koncentracije takmičara. 

   

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here