Poslednje BG izvođenje Sumnjivog lica za ovu godinu!

Poslednje BG izvođenje Sumnjivog lica za ovu godinu!

Portal mladi deli 2×1 ulaznice za predstavu „Sumnjivo lice“ u Mikseru. Saznajte na našoj Facebook stranici šta je potrebno da uradite kako biste osvojili karte.

Sumnjivo lice

Predstava “Sumnjivo lice”

Mikser House, Karađorđeva 41.

Utorak, 22.novembar u 20h

 

Predstavljamo vam najnoviji pozorišni projekat Centra E8, predstavu o kojoj celi grad priča! „Sumnjivo lice“ u režiji Vojslava Arsića je predstava po, ali i o komadu „Sumnjivo lice“ Branislava Nušića.

 

Klasik srpske dramaturgije, ovde je polazna tačka za pričanje priče o promenama, koje se u Srbiji večito čekaju, a teško i sporo događaju… ali i predstava o genijalnosti i talentu pisca, koji je sve bolesti našeg, savremenog društva umeo da dijagnostifikuje još 1887. kada je ovaj (i za tadašnje pojmove: kontroverzni) komad napisao.

 

„Nekoliko vizuelno upečatljivih, a značenjski preciznih rediteljskih rešenja daju nov podsticaj i ovako izuzetno nadahnutnom ansamblu koji strasno, žestoko i potpuno uvereno „brani“ koncept projekta. Reakcija publike je još jedan segment koji ne treba izostaviti, energija predstave koja nalikuje energiji rok koncerta prenosi se u talasima i na gledalište, te publika, očigledno željna ovakve vrste „ventila“ uzvraća izvođačima gromoglasnom podrškom.“                                                                                                                                                                       -Boban Jevtic, NIN

 

U predstavi igraju: Zoran Pajić, Jelena Bogavac, Isidora Simijonović, Predrag Vasić, Marko Panajotović, Đorđe Živadinović Grgur, Uroš Novović, Aleksandar Jovanović i Aleksandar Vučković

Koncept i režija: Vojislav Arsić

Producent: Centar E8, Mikser House, Nušićijada Ivanjica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here