Finale Freshhh međunarodnog takmičenja – uživo u Budimpešti!

  MOL Grupa, vodeća međunarodna kompanija za naftu i gas, održaće uživo Finalemeđunarodnog takmičenja Freshhh– 28. maja u Budimpešti, na kome će se predstaviti pet najboljih timova od ukupno 2.110 ovogodišnjih učesnika.

  Freshhh je međunarodno onlajn takmičenje za talentovane studente čije je interesovanje da iskuse realne i životne izazove rada u naftnoj i gasnoj industriji.

  MOL grupa, Freshh takmičenje

  Među vodećih pet timova našli su se CHanters, Dekor, Džast Ask Siri, Oils Krid I Aprajt Solušns, koji predstavljaju pet različitih zemalja: Hrvatsku, Češku republiku/Slovačku, Mađarsku, Rusiju i Sloveniju. Obrazovna pozadina članova najboljih timova kreće se od hemijskog inžinjerstva, matemakičkih studija – do studija geologije. Broj timova koji se prijavio za ovo jedinstveno takmičenje iz Srbije bio je 46, a prošli put je naš tim bio i jedan od pobednika. Pakistan je zemlja koja je dala najveći broj učesnika – čak 837!

  Tokom Finala, timovi će se takmičiti u formatu simulacije igrice, šta će pratiti i ocenjivati prisutni žiri. Pobednički tim osvojiće ukupno 25.000 Evra , a tri prvoplasirana tima će steći mogućnost da se priključe MOL Grupi u okviru redovnog stručnog razvojnog programa Growww. Uzbudljiv finalni dan projekta će se završiti ceremonijom dodele nagrada i ekskluzivnim koktelom povodom završetka događaja.

  Svi zainteresovani će ove godine moći da prate Finalno takmičenje uživo ili na Fejsbuku, a više informacija o Freshhh programu mogu se naći na vebsajtovima www.freshhh.net i https://www.facebook.com/molfreshhh

  PODELI
  Portal Mladi
  Portal Mladi je servis koji je nastao kao potreba da se na jednom mestu svakodnevno objavljuju informacije i konkursi sa idejom da se mladi informišu, edukuju i motivišu.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here