Inženjersko takmičenje EBEC Challenge

  Datum Isteka: 23/03/2018

  Udruženje studenata tehnike Evrope BEST iz Novog Sada organizuje inženjersko takmičenje ,,EBEC Challenge – Novosadski dani inženjera” koje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje i radionice za studente Univerziteta održaće se od 23.3. do 25.3.2018. godine.

  Projekat ,,EBEC Challenge – Novosadski dani inženjera”

   

  EBEC Challenge (European BEST Engineering Competition) je projekat naše BEST organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja četiri tima od po četiri učesnika takmičiće se u studiji slučaja ili timskom dizajnu. Takmičenje se sastoji iz dve runde: lokalne i regionalne koja se ove godine održava u Nišu. Svi studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu imaju pravo da budu učesnici ovog takmičenja, a pre svega studenti Tehničkog, Tehnološkog i Prirodno-matematičkog fakulteta.  U sklopu soft skills radionica, učesnici će moći da razviju svoje komunikacione, prezentacione veštine, koje spadaju u domen neformalnog obrazovanja, i više nego korisnog za svakoga od nas.

   

  Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

   

  Više informacija i raspored možete pronaći na:

  http://ebec.rs/

  https://www.facebook.com/EBEC.Novi.Sad/

  http://bestns.org.rs/

  https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad/

   

  Prijave za učešće u ,,EBEC Challenge – Novosadski dani inženjera” će se naći na sajtu od 6. marta.

   

   

  PODELI
  Teodora Šćepanović
  Članica PR tima. Studentkinja Politikologije Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Smatra da je prvenstveno rad na sebi cilj i sredstvo svake značajne društvene promene.

  POSTAVI ODGOVOR

  Please enter your comment!
  Please enter your name here