Izložba „Umetnost na iSpitu“

Omladinski internet portal iSerbia, uz podršku Studentskog kulturnog centra Beograd (SKC), organizuje prvu izložbu fotografija sa Foto konkursa i prvu izložbu umetnika i umetnica pod nazivom „Umetnost na iSpitu“. Izložba će se održati u Maloj sali SKC-a u subotu, 23. januara 2016. godine sa početkom u 14.00.

saopstenje_iserbia_izlozba_2016

U subotu, 23. januara 2016. godine, u Maloj sali SKC-a od 14.00 do 20.00, održavaće se izložba studentskih fotografija sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. 

Kao propratni program, u 17.00 počinje debata master filozofa iz Beograda o položaju umetnosti u Srbiji“, najavljuju iz iSerbie.

Nakon zvaničnog otvaranja izložbe, u 15.00, nastupiće poznati i nagrađivani hor ,,Kralj Petar prvi” iz Beograda, koji će uz svoj zabavni repertoar upotpuniti ugođaj svakog posetioca. Uz sve to, zainteresovani mogu da se oprobaju u umetničkom izražavanju u kutku radionice ,,Kako nastaje umetnost”.

Na izložbi će biti prikazane studentske fotografije sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. Na izložbi će biti prikazani radovi Filipa Daćevca, Ines Janjić, Momčila Mome Bjekovića, Tatjane Petrović, Marije Antonijević, Branislava Dimića, Miloša Vukovića, Slavice Vujičić, Marijane Knežev i drugih.

Izvor: iSerbia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here