Poziv za prijave na novi konkurs programa – Uspešni fandrejzing

Trag fondacija u partnerstvu i uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) sprovodi program Uspešni fandrejzing. Program za cilj ima podršku udruženjima građana u postizanju održivosti kroz orijentisanje na raznovrsne izvore finansiranja, istraživanje novih načina prikupljanja sredstava u lokalnoj zajednici i podsticanje korporativne i individualne filantropije.

Uspešni fandrejzing

Program u svojoj prvoj fazi obuhvata tri modula edukacije o prikupljanju sredstava i izradu planova prikupljanja sredstava. U narednoj fazi Trag fondacija dodeljuje donacije za tehničku podršku u iznosu of 800 USD organizacijama koje su prošle edukaciju i one počinju proces prikupljanja sredstava u svojim mestima. Na završetku programa Trag fondacija najuspešnijim organizacijama isplaćuje isti iznos koji su organizacije prikupile, tj. prikupljena sredstva se na ovaj način dupliraju, ali u maksimalnom iznosu do 3500 dolara.

Na konkurs mogu da se prijave registrovana udruženja građana sa područja Srbije, koja postoje duže od 1 godine i čija je primarna teritorija delovanja zajednica (mesto, mesna zajednica, opština, grad) u kojoj su registrovani.

Popunjenu prijavu je potrebno poslati do 4. februara 2016. godine do 17h na [email protected].

Više informacija o programu i uslovima konkursa, kao i prijavni formular možete naći na sajtu Trag fondacije.

Izvor: www.tragfondacija.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here