Jedanaesti Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje jedanaesti put zaredom projekat „Case Study Show 2017“, koji će se održati u periodu od 3. do 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim i ambicioznim studentima da zakorače u poslovni svet i da teorijsko znanje stečeno tokom studija primene u praksi. Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja, koja predstavlja realan poslovni problem kompanije učesnice, a najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

O značaju i potencijalu ovog projekta najbolje govori činjenica da projekat podržavaju neke od najboljih kompanija na našem tržištu kao što su: Delhaize Serbia, Mozzart Bet, Roche, Henkel, Vip mobile, Bosch, Opel Srbija, eFront, Philip Morris International, Quantox Technology i TeleSign.

Prvi dan projekta je rezervisan za svečano otvaranje i Meet Up na kom se studenti mogu predstaviti kompanijama učesnicima u neformalnoj atmosferi i ostaviti svoj CV u online bazu koja će biti prosleđena svim partnerima projekta.

Zatim, 4. i 5. marta, u okviru Case Academy-a se održavaju predavanja na Fakultetu organizacionih nauka u okviru kojih će studenti koji nemaju dovoljno iskustva u rešavanju studije slučaja imati priliku da kroz četiri predavanja i radionicu nauče od stručnjaka iz ove oblasti nešto više o načinu na koji bi trebalo da pristupe rešavanju realnog poslovnog problema.

Nakon odslušanih predavanja studenti će imati priliku da stečeno znanje primene u okviru Case Room-a, koji se održava 9. i 10. marta i koji predstavlja takmičarski deo Case Academy-a. Studenti se takmiče u timovima od po tri člana i imaju četiri sata da reše zadati poslovni problem.

Paralelno sa Case Room-om se održava Business Case koji predstavlja glavni i ujedno i najveći deo Case Study Show-a. Studenti se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše studiju slučaja, čije rešenje nakon toga prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Case Room i Business Case se održavaju na Fakultetu organizacionih nauka.

Poslednji dan projekta, 11. mart, će se održati u Narodnoj banci Srbije i namenjen je za Speed Dating koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua, predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Nakon Speed Dating-a sledi svečano zatvaranje projekta.

Projekat je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta.

Case Study Show 2017

Za ovogodišnji Case Study Show, svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti u timu ili individualno, slanjem CV-a i popunjavanjem forme na zvaničnom sajtu organizacije. Prijave su otvorene do 17. februara.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs ili poslati mail na [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here