Konkurs za novog PR-a – Unija srednjoškolaca

Unija srednjoškolaca Srbije raspisuje konkurs za novog člana Marketing tima, za poziciju PR-a za Beograd.
 
Ako te zanima kako se organizuju događaji, pišu dokumenta, kontaktiraju mediji, vode web portali i profili na društvenim mrežama, vode radionice ili aktiviraju mladi i ako misliš da nešto od toga ti možeš da uradiš – PRIJAVI SE ZA UNSS TIM (ili #UNSSTIM).
Unija srednjoškolaca

Mandat svih članova UNSS-a traje do naredne Generalne skupštine i podrazumeva mnogo druženja uz vredan rad i mnogo rezultata. Ukoliko želiš da se prijaviš, to možeš uraditi na dole navedenom linku do 25. marta 2016. godine.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejla: [email protected] ili putem telefona: 0631604995.

  • PR: Obavljanje dužnosti PR-a u timu podrazumeva komunikaciju sa medijima (televizija, radio, internet, novine). Zadatak PR-a jeste da na što bolji način pristupi našoj ciljnoj grupi i prenese informacije na kreativan način. PR članovi tima imaju zadatak da putem televizijskih i radio emisija, novina i časopisa, web portala omoguće da se vesti o UNSS-u čuju što dalje. Osobe koje se prijave za ovu poziciju treba da budu: kreativne, elokventne, bez straha od javnog nastupa i sposobne da izraze ideju na pravi način. Pristupiti medijima na našem području je veliki izazov, te će naš PR morati da zainteresuje medije za naš rad i našu ideju. Prijavi se OVDE

UNSS svojim članovima daje priliku za primenu znanja i sposobnosti koje već poseduju, ali je i će kroz rad u Uniji, budući članovi moći da se usavrše u onome to što rade, steknu neophodno iskustvo i nauče mnogo novih stvari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here