Konkurs za volontiranje – Vikimedija Srbije

Udruženje Vikimedija Srbije ima stalno otvoren konkurs za prijem volontera. Posao volontera bi bio da piše postove za blog, da promoviše sadržaj na društvenim mrežama, da radi na foto-projektima…

Konkurs za volontiranje - Vikimedija SrbijeKao nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje, Vikimedija ima za cilj da se sakuplja, stvara i umnožava slobodni sadržaj na srpskom jeziku kako bi svi imali jednak pristup znanju i obrazovanju.

Volonteri koji se prijave na konkurs moraju dva meseca raditi kako bi dobili potvrdu o volontiranju, ali konačno vreme kao ni vrsta posla nisu strogo određeni, već zavise od interesovanja i mogućnosti volontera.

Volonteri se mogu priključiti stalnim programima Vikimedije Srbije – edukativni, GLAM, FemViki…

Kao volonter može se prijaviti svako, a potrebno je samo da se popuni prijava i da se najavi za naredni sastanak koji se održava svakog četvrtka od 16 do 18 časova. Sastanci se održavaju u kancelariji Vikimedije Srbija, Bulevar kralja Aleksandra 20, sprat 5.

Formular za prijavu nalazi se OVDE.

Nakon popunjavanja prijave na mejl adresu vam stižu detalji o volontiranju u Vikimediji Srbije.

Za više informacija, pošaljite mejl na adresu [email protected].

Prijava za volonterski posao u Vikimediji je moguće i preko Mladih istraživača Srbije – Volonterskog servisa Srbije.
O dodatnim aktivnostima koje su u organizaciji Vikimedije možete se informisati na internet stranicama Vikimedije Srbije i Mladih istraživača Srbije.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here