Konkursa za učesnike projekta EU CAFFE

Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) poziva studente društveno – humanističkih fakulteta (Fakultet političkih nauka, Pravni fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet i Fakultet bezbednosti), da se prijave za učešće u projektu EU CAFFE.

EU CAFFE

Projekat je zamišljen kao serija neformalnih druženja i razgovora sa predstavnicima ambasada zemalja članica Evropske unije, koji će se održavati jednom nedeljno tokom novembra i decembra, kao i posete institucijama od značaja za evropske integracije. Predavanja će se održavati na Fakultetu političkih nauka ili u ambasadama zemalja koje učestvuju u projektu. Na kraju projekta učesnicima predavanja biće uručeni sertifikati.

Svi zainteresovani mogu poslati svoj CV na mail: [email protected], a rok za slanje prijava je 25. 10. 2015.

Za učešće u projektu EU Kafe obezbeđeno je ukupno 50 mesta. Od toga 25 mesta obezbeđeno je za članove organizacija partnera na projektu – ELSE sa Pravnog fakulteta, Studentske unije FPN-a i Grupe za SPEKOF sa Ekonomskog fakulteta. Ostalih 25 mesta otvoreno je za prijave svih zainteresovanih putem ovog konkursa.

Projekat EU CAFFE sprovodi CEDEM uz podršku Resurs centra – Centra za razvoj civilnog društva u okviru programa MLADI SU ZAKON 2015, koji je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here