Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

 

U subotu, 23. juna, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje”.

3D modelovanje predstavlja nezamenljivu stavku kada je reč o video-igricama, mašinskoj industriji, filmskoj industriji i arhitekturi. Imaćete priliku da čujete savete koji vas mogu dovesti do mesečne zarade od nekoliko hiljada evra, kao i greške koje treba da izbegnete na početku. Saznaćete mnogo toga o samom procesu 3D modelovanja i čuti savete koji dovode do impresivnog proizvoda.

Prisustvujte seminaru, podstaknite kreativnost i uđite u svet 3D modelovanja. Ukoliko mislite da ste kreativni, pružite sebi šansu.

Na seminaru ćete saznati i:

  • odakle da počnete,
  • u kojim su sve poljima zastupljeni 3D modeli,
  • koja su softverska rešenja potrebna,
  • kako da zaradite modelovanjem i još mnogo toga.

Iskustvo profesionalca: Marko Kovačević

Marko Kovačević je student Visoke škole za strukovne studije ITS. Duže vreme se bavi 3D modelingom i ujedno njihovim plasiranjem na tržiste. Iza sebe ima iskustvo u oblasti CAD-a (kompjuterskog projektovanja) i 3D modelinga u raznim poljima industrije. Trenutno studira i usavršava se u poljima vizuelizacije modela. Iza sebe ima nekoliko projekata, od kojih će poslednji na kom trenutno radi, po njegovim rečima, biti odskočna daska u njegovoj karijeri. Spreman je da motiviše druge i pokušaće da svoje znanje iz ovih oblasti prenese ovim seminarom.

Ko može da se prijavi

Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 22. juna, do 11 časova. Prijavite se putem ovog linka: http://www.razvoj-karijere.com/prijava-23-6-kreativni-izvor-zarade-kroz-3d-modelovanje.

PRIJAVA

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 23. juna, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here