Kuterevo, Hrvatska: BEAR THE PEACE 2

Velebitsko udruženje Kuterevo ima za cilj očuvanje prirodnog i kulturnog nasleđa u selu i regionu oko njega. Već 15 godina organizacija vodi utočište za medvede i ljude, koje pruža priliku za učenje kako od medveda tako i od prirode.

Kuterevo bear the peace 2

Kamp Bear the Peace 2 će se održati između dva sela različite veroispovesti dok će glavna tema biti principi održivog življenja, kao i život u harmoniji sa prirodom i ljudima.

Više informacija i prijavni formular možete naći ovde.

Volonterski centar Vojvodine poziva sve zainteresovane da se prijave na neki od radnih kampova organizovanih u okviru međunarodne mreže organizacija Service Civil International. Volonterski radni kampovi su kratkoročni volonterski program koji za cilj imaju pomoć lokalnim zajednicama na rešavanju nekog određenog problema. Uz prijavu na kamp plaća se i članarina u iznosu od 4.000 dinara, volonteri zatim sami snose troškove puta i vize (ukoliko je onapotrebna), dok kao naknadu za svoj rad i doprinos dobijaju besplatan smeštaj i hranu. Kampovi traju između sedam dana i tri nedelje, a radon vreme na kampu je do 6 sati dnevno, dok su vikendi uglavnom slobodni. Na volonterskim kampovima se okupljaju mladi iz celog sveta, oni zajedno rade, žive, razmenjuju iskustva i stiču nova, kao i nove veštine i poznanstva, pa i prijateljstva za ceo život!

Sve kampove koje trenutno imamo u ponudi možete naći na sajtu. A za bilo kakva pitanja možete nam pisati na [email protected] ili posetiti naš sajt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here