Provedi nezaboravno leto u Italiji!

Postani i ti Globalni Volonter kroz praksu za studente ovog leta u Italiji!

Najveća studentska organizacija na svetu- AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonerske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima i studentkinjama svih fakulteta, a traju od 6 do 12 nedelja.

Jedna od tih praksi je i Cultural Summer, praksa u Senigaliji smeštena u glavnom gradu Anconi, kroz koju će volonteri i volonterke prezentovati kulturu svoje zemlje i raditi sa decom u letnjem kampu jezičke škole u ovom prelepom gradu.
Volonteri i volonterke će imati priliku da organizuju aktivnosti, kako edukativnog karaktera tako i zabavnog i sportskog, i podsticaće decu da pokažu svoje veštine i talente.

Na ovom projektu će steći neverovatno iskustvo boravka u stranoj zemlji i to u potpunosti okruženi italijanskom kulturom i načinom života. Prilika da se razvije liderski
potencijal i upozna život u internacionalnom okruženju tokom 6 sedmica boravka u Senigaliji će sigurno biti deo leta vredan prepričavanja!

Global Volunteer je program volonterskih praksi namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, širenju svoje kulture i upoznavanju novih. Za sve prakse u okviru ovog programa se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina. Smeštaj tokom cele prakse je obezbeđen.

Prijavi se na se na sledećem linku i otkij koliko zabavno leto može biti: http://bit.ly/GlobalniiVolonter .

Sve dodatne informacije možeš naći na sajtu AIESEC-a Srbije aiesec.org.rs
Ne gubi vreme i prijavi se za leto svog života, postani i ti Global Volunteer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here