Želiš da putuješ u Azerbejdžan? Nastavi da čitaš!

Postani i ti Globalni Volonter kroz praksu za student u Azerbejdžanu ovog leta!

Najveća studentska organizacija na svetu- AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonerske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima i studentkinjama svih fakulteta, a traju od 6 do 12 nedelja.

Jedna od tih praksi je i “For GREEN World” u Azerbejdžanu u glavnom gradu Baku, gde će volonteri kroz razne aktivnosti promovisati mlađim generacijama očuvanje životne sredine i važnost recikliranja.
Takođe, na ovom projektu volonteri i volonterke će raditi sa nezbrinutim životinjama i kroz razne kampanje i prezentacije o usvajanju staviti do znanja ljudima i zajednici da je i njihov život bitan. Nova sredina i način života stečeni ovom neverovatnom prilikom će pružiti iskustvo koje se neće brzo i lako zaboraviti.

Prilika da se razvije liderski potencijal i upozna život u internacionalnom okruženju tokom 6 sedmica boravka u Bakuu će sigurno biti deo leta vredan prepričavanja.

Global Volunteer je program volonterskih praksi namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, širenju svoje kulture i upoznavanju novih. Za sve prakse u okviru ovog programa se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina. Smeštaj tokom cele prakse je obezbeđen.

Prijavi se na se na sledećem linku i otkij koliko zabavno leto može biti: http://bit.ly/GlobalniiVolonter

Sve dodatne informacije možeš naći na sajtu AIESEC-a Srbije aiesec.org.rs
Tako te malo deli od možda I najboljeg leta do sada, postani i ti Global Volunteer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here