Milšped – program stručne prakse 2016

Kompanija Milšped u saradnji sa Centrom za razvoj karijere poziva studente završnih godina Saobraćajnog, Ekonomskog ili Fakulteta organizacionih nauka da se prijave za program stručne prakse do 15.maja 2016. godine. 

1292097Program strucne prakse 2016 kompanije Milsped

Milšped d.o.o., regionalni lider u oblasti logistike, transporta i špedicije, svoje strateško opredeljenje i vodeću poziciju na tržištu zasniva na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, društveno odgovornom poslovanju i snažnoj regrutacionoj politici mladih saobraćajnih inženjera diplomaca.

Iskoristite priliku da stičete iskustvo u vodećoj logističkoj kompaniji na Balkanu. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj regrutaciji i selekciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istima.

Letnji program stručne prakse 2016. namenjen je studentima završne godine i studentima master studija Saobraćajnog, Ekonomskog ili Fakulteta organizacionih nauka sa ciljem stručnog osposobljavanja i sticanja iskustva u domenu logistike. Vreme trajanja programa letnje prakse u kompaniji Milšped je 3 meseca, u intervalu od juna do avgusta 2016. godine.

Ukoliko:

  • ste student IV godine ili master studija Saobraćajnog, Ekonomskog ili Fakulteta organizacionih nauka;
  • preuzimate inicijativu i želite da radite u dinamičnom okruženju;
  • volite rad u timu i imate želju za sticanjem veština u velikoj kompaniji;
  • Studentima će biti pružena mogućnost stručnog usavršavanja i u oblasti auto-logistike, u okviru pravno povezanog lica Milšped AML
  • znate engleski jezik i aktivno ga koristite;
  • aktivno koristite i drugi strani jezik (nemački, italijanski)

popunite Upitnik za kandidate i svoju prijavu pošaljite sa naznakom „za praksu“ najkasnije do 15.05.2016. godine.

Proces selekcije i regrutacije je prilagođen potrebama svakog sektora i konkretne pozicije i uključuje struktuirani intervju, provere stručnog znanja prema oblastima rada, provera poznavanja jezika, rešavanje situacionog zadatka, finalni intervju sa rukovodiocima konkretnih sektora.

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Najbolji kandidati biće upućeni na stručno usavršavanje u odgovarajuće sektore

Nakon završene prakse studenti će dobijati sertifikate kao potvrdu o svom angažmanu i usavršavanju.

Svojim učešćem u programu stručne prakse ulazite u bazu potencijalnih kandidata za zaposlenje u kompaniji Milšped, koja je prvi korak do uspešne profesionalne karijere.

PRIJAVLJIVANJE NA: http://www.milsped.com/karijera5/program-strucne-prakse/

Izvor: Centar za razvoj karijere

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here