Mladi istraživači Srbije – Danska

Zašto preporučujemo ovaj kamp:
Želite da se osetite živim ovog leta? Da se budite svakog jutra uz atmosferu festivala? Uživate u dobroj muzici? Nikada niste bili u Danskoj?

Na pravom ste mestu! Priključite se ALIVE FESTIVALU! Imaćete priliku da čujete indi rok, pop, elektro i world muziku, kao i da uživate u domaćoj hrani i piću te oblasti. Volonteri će biti uključeni u organizaciju i postavljanje infrastrukture festivala, kao i njeno uklanjanje nakon festivala. Zadaci će se menjati iz dana u dan, nekada će zahtevati i teži fizički rad, ali iskustva  volontera iz prethodnih godina govore da je atmosfera u kampu pozitivna i uzbudljiva, o čemu svedoči i činjenica da se veliki broj starih volontera vraća svake godine kako bi pomogli u postavljanju festivalskog mesta. O festivalskoj atmosferi kampa svedoči i sam smeštaj.  Volonteri će spavati u šatorima i vrećama za spavanje što je samo po sebi avantura, a i bila bi to jedinstvena prilika da u tabelu svog životnog  iskustva dodate još jedno nesvakidašnje polje.

Za vreme festivala imaćete slobodne dane, što znači da nakon teškog rada i znoja stiže zasluženi odmor uz sjajnu muziku i druženje sa lokalnim i internacionalnim posetiocima festivala. I najbolje za kraj, Alive festival već godinama spaja urban način života i prirodu koja okružuje mesto na kom će se održati festival. Pored centralnog događaja, gosti i volonteri festivala imaće priliku da se pridruže surf školi interesantnog naziva, Hladni Havaji, smeštenoj na zapadnoj obali, nedaleko od Tisteda, ili se mogu priključiti nekoj od planinarskih grupa koje će istraživati područje nacionalnog parka u kom je festival smešten.

Pridružite se kampu i dajemo garanciju za dobar provod i doživotna prijateljstva, kao i priču za unuke koju će malo ko moći da ispriča!!!

Gde: Thisted, Danska
Kad: 08.08.2018- 22.08.2018.
Više info na ovom linku: http://www.mis.org.rs/volontiranje/volonterski-kampovi-u-inostranstvu/pretraga-kampova/detalji-o-kampu/?campid=15426

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here