Osvojite karte za mališane! Dve predstave u pozorištu za decu Teatar 78

Svakog četvrtka u saradnji sa pozorištem za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu.  PortalMladiće specijalno deliti 5×2 karte za predstave  na našoj Facebook stranici. Verujemo da imate mlađu braću i sestre, ili rođake i  male komšije koje možete obradovati.

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78″ očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave:

ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE – subota 14.11. u 17h

HOGAROVA MISIJA nedelja 15.11. u 12h

 

Hogarova misijaje zabavna i poučna predstava koja nas vraća pravim vrednostima. Hamlet, sin Hogara Strašnog, upisao je Varvarsku književnu akademiju. Njegovom ocu se to baš i nije dopalo jer je imao druge planove s njim. Želeo je da ga Hamlet nasledi u njegovoj firmi za pljačku i otimanje, a ne da postane obrazovana osoba…

Režija: Lazar Dubovac

Tekst : Marija Puškarov Popović

Igraju: Vladimir Popović, Saša Đurašević, Marija Puškarov Popović i Lazar Dubovac

Kostim i scenografija: Tanja Žiropađa i Tatjana Cvjetković

Koreografija: Ivana Dubovac

Majstor tona i svetla: Milenko Isailović

Produkcija: Teatar 78

Teatar 78

 

Predstava „Škola za male detektive“ je edukativnog karaktera i interaktivna sa  publikom.  Mališani izlaze na scenu i glavnim akterima pomažu da savladaju sve izazove koje  pred njih postavlja učitelj.

Glavni junaci ove predstave, Raša i Maša, pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, kada polažu ispite. Raša je marljivo radio cele godine i spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja se nije dovoljno trudila. Mališani će gledajući ovu predstavu saznati koja su pravila lepog ponašanja.

Igraju: Marija Puškarov Popović, Lazar Dubovac, Tijana Višković, Tašana Đorđević
Tekst i režija: Lazar Dubovac
Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

Svi ostali, ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

U Kreativnoj rođendaonici Teatra 78 proslavite rođendan vašeg deteta na jedinstven način!Svakog vikenda, subotom od 17 časova i nedeljom od 12 časova, počastite svoje goste pozorišnom predstavom a nakon toga se i dobro zabavite u Kafe Galeriji pozorišta. Bogat pozorišni repertoar TEATRA 78 prilagođen je deci uzrasta od 3 do 13 godina, a sve  predstave su edukativnog i zabavnog karaktera.

Više informacija na www.teatar78.com

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here