Otvoren konkurs za prijavu na obrazovni program „PolitiKAS“

Obrazovni program „PolitiKAS“ namenjen je predstavnicima i predstavnicama političkih stranaka i aktivistima i aktivistkinjama organizacija građanskog društva koje u svom radu zastupaju vrednosti desnog centra i umerene desnice.

Fondacija Konrad Adenauer (KAS) i Beogradska otvorena škola (BOŠ) organizuju dvosemestralni obrazovni program „PolitiKAS“ za odabrane mlade lidere iz Srbije.

Cilj programa je da polaznicima i polaznicama pruži dodatna znanja iz oblasti savremene političke teorije i prakse koja će doprineti unapređenju političkog rada i podstakne njihovo umrežavanje radi unapređenja zajedničke saradnje značajne za uspešnije zastupanje ideja i vrednosti njihovih organizacija.

Više informacija o programu možete pogledati OVDE.

Uslovi za prijavu kandidata:

  • Da su mlađi od 30 godina;
  • Da su aktivni članovi i članice političkih stranaka desnog centra i umerene desnice ili aktivisti/kinje organizacija građanskog društva koje u svom radu zastupaju vrednosti desnog centra i umerene desnice;
  • Da žele da se edukuju i više angažuju u društveno-političkom životu.

Dokumentacija za prijavu:

  • Popunjen prijavni formular sa odgovarajućom fotografijom. OVDE možete preuzeti prijavni formular;
  • CV (biografiju) sa podacima o obrazovanju, profesionalnom, društvenom i političkom angažmanu;
  • 2 preporuke od kojih je neophodno da jedna bude iz političke partije ili organizacije građanskog društva u kojoj je kandidat angažovan.

U obzir će biti uzete samo prijave koje sadrže kompletno popunjenu dokumentaciju i ako bilo šta od navedenih dokumentata bude nedostajalo prijava će biti proglašena nevažećom.

Konkurs za prijavljivanje kandidata za XI generaciju otvoren je do 31. jula 2019. godine do 23:59h.

Ovde možete preuzeti prijavni formular.

Zainteresovani kandidati i kandidatkinje se prijavljuju slanjem neophodne dokumentacije na imejl adresu [email protected].

Nakon pregleda prijavne dokumentacije i intervjua sa kandidatima i kandidatkinjama, KAS i BOŠ će uraditi selekciju i odabrati najbolje, vodeći računa o kvalitetu, ravnopravnoj rodnoj i lokalnoj i organizacionoj zastupljenosti.

Izabrani kandidati i kandidatkinje potpisuju sa KAS-om i BOŠ-om Ugovor o pohađanju obrazovnog programa „PolitiKAS” i obavezuju se da će odgovorno i savesno pohađati program i izvršavati obaveze preuzete ovim Ugovorom.

Za sve dodatne informacije i pitanja, pišite na imejl adresu [email protected]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here