Ovog vikenda besplatni koncerti na Adi Artan Lili, Oružjem Protivu Otmičara, Love Hunters, Naked

I ovog vikenda posetioce Beer Gardena očekuju po dva koncerta svako veče. U petak nastupaju grupe Artan Lili i Transeen, u subotu Oružjem Protivu Otmičara i Love Hunters, a u nedelju bendovi Naked i Yokono.

“Mi smo dosledni fajteri za kvalitetne kulturne sadržaje i dobru zabavu pre svega”, poručuju članovi benda Artan Lili, koji svirkom otvaraju ovaj vikend.

Bend Oružjem Protivu Otmičara, koji nastupaju u subotu od 21sat, najavljuje da će svirati hitove koje publika od njih očekuje, kao na primer “Saša Ajdanov”, “Moja soba”, “Izabela”, “Ptica”, “Mladiću moj”…

Posle dužeg vremena, od Love Hunters-a stiže sasvim novi, ali prepoznatljiv zvuk. Čuveni Huntersi predvođeni Milanom Muminom status kultnog benda stekli su još ranih devedesetih godina prošlog veka, a Huntersi danas zvuče energičnije i svežije nego ikad! To će i dokazati publici na Beer Gardenu izvodeći stare i nove hitove, kao i pesme iz filma „Love Hunter”.

​            I bend Naked za nedelju najavljuje dobar provod. “Sviraćemo većinu pesama sa našeg poslednjeg albuma ‘Nakedonia’ ​kao i mali presek pesama sa prethodna dva albuma​. Naked za sada ima tri objavljena albuma, dakle dosta pesama”, smatraju momci iz benda i poručuju da je njihov koncert na Beer Gardenu jedan od dobrih izbora za ovo leto. “Mi ćemo biti tu da obojimo zvucima i lepom atmosferom prelepi letnji dan i ranu noć!”

        Posle samo sedam dana Beer Garden je postao omiljeno mesto za okupljanje kako Beograđana, tako i turista. Preko dana, pravo osveženje pruža prirodni hlad i hladno pivo, a uveče postaje mesto za zabavu uz odlične svirke.

U toku radne nedelje Beer Garden dnevno poseti oko 3.000 ljudi, dok za vikend kroz »baštu dobre zabave« dnevno prođe i preko 5.000 posetilaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here